Plaćanje

INTERNET KUPOVINA

Kupovina personalizovanih proizvoda moguće je jedino platnim karticama putem Interneta.

Plaćanje platnim karticama putem interneta
Porudžbinu možete platiti putem Interneta platnim (debitnim) karticama Maestro, MasterCard ili American Express. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online plaćanje.

Uputstvo za plaćanje platnim karticama putem Interneta:
– Ulogujte se na svoj nalog na našoj internet prodavnici.
– Kliknite na link plaćanje pored aktuelne narudžbe koju želite da platite. Ovaj link će Vas odvesti na zaštićenu stranu banke za plaćanje karticom.
– U formular za plaćanje unesite podatke o svojoj kartici i kliknite dugme da izvršite plaćanje.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije,
a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.
Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.
Hvala Vam na razumevanju.
Povraćaj sredstava Korisniku – storno transakcije
U slučaju da je potrebno izvršiti povraćaj naplaćenih sredstava Korisniku platne kartice, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog povraćaja, metodu plaćanja (SMS, potvrñene DMS transakcije) i vreme kada su sredstva naplaćena (u toku istog ili nakon završetka poslovnog
dana), Trgovac je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.Plaćanje na rate kreditnim i debitnim karticama Banca intesa – do 12 rata 
Kreditne i debitne kartice iz programa MasterCard® i American Express® omogućavaju Vam plaćanje na više jednakih mesečnih rata. Maksimalan broj rata je 12. Kreditni limit na Vašoj kartici se, odmah po obavljenoj transakciji, umanjuje za ukupan iznos.

Napomena: nakon što dodate proizvod u korpu, izaberite opciju plaćanja platnim karticama. Unesite broj kreditne ili debitne kartice i otvoriće Vam se opcija izbora broja rata.

Na Vašem mesečnom računu za kreditnu karticu biće prikazan iznos rate koja je dospela na plaćanje, a u opisnom delu označeno je koja rata je u pitanju.

Plaćanje na rate American Express® kreditnim karticama je drugačije u odnosu na MasterCard® kreditnu karticu i funkcioniše na sledeći način:
– Prva rata dospeva na naplatu u celosti, odmah uz sledeći mesečni izvod
– Sve sledeće rate dospevaju u celosti kroz izvod, u narednim mesecima u zavisnosti od broja rata i u potpunosti su oslobođene kamate.